Θέλετε eshop; ΕΣΠΑ επιδότηση 5.000€ για την κατασκευή του

28 Δεκεμβρίου, 2020 14:53 | Μοιραστείτε τις σκέψεις σας
eshop woocommerce

Αποκτήστε το δικό σας eshop αξίας 5000 ευρώ, 100% επιδοτούμενα από ΕΣΠΑ

Πολύ καλά τα νέα για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου οι οποίες δεν διαθέτουν ακόμα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης από το ΕΣΠΑ πρόκειται να προκηρυχθεί, σύντομα, για αυτές και επιδοτεί με 5000 ευρώ την κάθε μία για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος – eshop

Είναι πράγματι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εισέλθουν οι επιχειρήσεις αυτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το e-επιχειρείν.

Είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου να μπορεί να διαθέσει τα αγαθά και τα προϊόντα της (ή ακόμα και τις υπηρεσίες της) στην παγκόσμια αγορά, με εκατομμύρια πιθανούς πελάτες.

Πέρα από αυτό όμως, είναι μια ευκαιρία για αυτές για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν από την αδράνεια που προκλήθηκε εξαιτίας του lockdown και να δραστηριοποιηθούν και πάλι, διευρύνοντας ταυτόχρονα το πελατολόγιο τους.

Θέλω να κάνω eshop, πώς μπορώ να λάβω μέρος σε αυτό το πρόγραμμα;

eshop woocommerce

Στην webxl αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία της επιδότησης και της κατασκευής του eshop.

Συμπληρώνοντας το email σας ή το τηλέφωνό σας θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας μόλις προκηρυχθεί το πρόγραμμα, για να σας ενημερώσουμε και να αξιολογήσουμε την επιχείρηση σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώστε την προσφορά για woocommerce eshop από 450€ που θα βρείτε στις προσφορές μας

  Κατηγορίες & Ετικέτες