Υπηρεσίες

Web Site & Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες για αυτό και κάθε website είναι διαφορετικό. Κατόπιν προσεκτικής ανάλυσης των δικών σας αναγκών σχεδιάζουμε μαζί το ψηφιακό σας μέλλον, δημιουργώντας τη δική σας ηλεκτρονική επιχείρηση.

Τα είδη των website χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Ηλεκτρονικο καταστημα
από ένα έως χιλιάδες προϊόντα
Online κατάλογος
με μηχανή αναζήτησης
Online κρατήσεις
για δωμάτια, οχήματα κλπ
Εταιρική παρουσίαση
με δυνατότητα ραντεβού
Προσαρμοσμένο
κατόπιν συζήτησης

Λογότυπο & Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στην ψηφιακή αγορά. Το κύριο στοιχείο της ταυτότητας αυτή είναι το λογότυπο.

Τα χρώματα, οι γραμμές, η συμμετρία είναι μερικά από τα στοιχεία που συνυπάρχουν σε ένα λογότυπο και εκφράζουν τον χαρακτήρα της εταιρείας.

Μια ολοκληρωμένη όμως ταυτότητα χρειάζεται και ένα όραμα για το μέλλον της εταιρείας.

Η συμπλήρωση ενός λεπτομερούς ερωτηματολογίου μας δινει τη δυνατότητα να φτιάξουμε μια δυνατή και συμπαγής ταυτότητα.

Φωτογράφιση

Η εικόνα είναι το πλέον δημοφιλέστερο μέσο για να επικοινωνήσετε το όραμα της εταιρείας σας καθώς και τα προϊόντα της.

Η τεχνολογία σήμερα μας παρέχει όλα εκείνα εργαλεία και την ευκολία που χρειαζόμαστε για να παράγουμε εικόνες με μια συσκευή που χωράει στην τσέπη μας. Παρόλα αυτά όμως, το να επικοινωνήσεις σωστά ένα μήνυμα μέσω της εικόνας είναι μια πολυσύνθετη διεργασία με πολλές λεπτομέρειες. Επίσης, καθοριστικό ρόλο παίζει και η τεχνική αρτιότητα της εικόνας, ότι έχει δηλαδή σωστό φωτισμό, είναι σωστά εστιασμένη, έχει το κατάλληλο φόντο κ.α.

Σχεδόν κάθε περίπτωση φωτογράφησης είναι μοναδική. Ας δούμε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις για να πάρετε μια ιδέα για τις τεχνικές απαιτήσεις της κάθε μιας.

Εταιρική φωτογράφιση

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε απλά να δείξετε μια εταιρική φωτογράφηση με τους χώρους της εταιρείας σας, το προσωπικό της, τις διαδικασίες της, τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κ.α.

Για να φωτογραφίσουμε ενα γκρουπ ανθρώπων συνήθως αρκούν δυο φώτα και ένα ωραίο φόντο. Η δε διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 20 λεπτά.

Για να αποθανατίσουμε όμως έναν χώρο με τις λεπτομέρειες του μπορεί να πάρει μέχρι και ώρες προκειμένου να στηθεί ο κατάλληλος φωτισμός και η διαρρύθμιση

Φωτογράφιση προϊόντων

Ένα άλλο πολύ συνηθισμένο σενάριο είναι η φωτογράφηση προϊόντων είτε για το eshop είτε για εκτύπωση. Εκτός από τον πλήθος των προϊόντων, πρέπει να λάβουμε πολλές άλλες παραμέτρους υπόψιν.

Πρόκειται για μικρά ή μεγάλα σε μέγεθος αντικείμενα; Αν είναι μικρά τότε ένα lightbox και μια φωτογραφική μηχανή είναι συνήθως αρκετά για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Τα δε μεγάλα αντικείμενα χρειάζονται background και έως και 5 φώτα συνήθως.

Μήπως πρόκειται για φωτογράφιση προϊόντος πάνω σε μοντέλο, όπως ρούχα, γυαλιά, παπούτσια κλπ.; Τότε εκτός από τα υπόλοιπα θα χρειαστούμε μοντέλο, μακιγιέρ και στυλίστα και ο χρόνος για την προετοιμασίας της κάθε εικόνας μπορεί να διαρκέσει έως και μια ώρα.

Αν δε τα αντικείμενα που φωτογραφίζουμε είναι γυαλιστερά (όπως κοσμήματα, γυάλινες συσκευασίες κλπ) τότε έχουμε ένα ακόμη πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε που είναι οι αντανακλάσεις του φωτός.

Τελικά, πόσο κοστίζει μια φωτογράφηση;

Όπως αντιλαμβάνεστε η φωτογράφηση είναι πολύπλοκη διαδικασία η οποία απαιτεί να αναλυθεί η κάθε περίπτωση ξεχωριστά προκειμένου να μπορεί να κοστολογηθεί η υπηρεσία αυτή

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Οι συνεργάτες μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ αναλαμβάνουν να προωθήσουν την ηλεκτρονική σας επιχείρηση δημιουργώντας ένα αξιόπιστο και δυνατό brand στον κόσμο του internet.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • Search Engine Optimization
  • Διαφήμιση με google ads και facebook ads
  • Δημιουργία και αποστολή newsletter
  • Διαγωνισμοί στα social media

Σύνδεση Eshop με Erp

Για τους εμπόρους που έχουν κάποιο erp ή κάποιο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ενώ ταυτόχρονα διατηρούν eshop είναι πολύ λογικό να απαιτείται συγχρονισμός μεταξύ των δύο αυτών εφαρμογών προκειμένου να μην χρειάζεται διπλή καταχώρηση / παρακολούθηση των δεδομένων (τιμές, διαθεσιμότητα, παραγγελίες κ.α.)

Η ειδικότητα μας είναι το WooCommerce και το PrestaShop όσον αφορά τα eshops και όσον αφορά τα ERPs το SoftOne.

Παρόλα αυτά είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε συγχρονισμούς και σε άλλες εφαρμογές, οπότε ζητήστε προσφορά για τις δικές σας ανάγκες.

Βίντεο

Κανείς δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει τη δύναμη της εικόνας και ποσό μάλλον της κινούμενης, δηλαδή βίντεο και animation, τα οποία αποτελούν μια οπτικοακουστική εμπειρία.

Εμείς δημιουργούμε διαφημιστικά σποτάκια σχετικά με την εταιρία σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της για χρήση facebook, instagram και λοιπά social media.

Η δημιουργία βίντεο είναι ακόμα πιο σύνθετη από τη φωτογραφία και εμπλέκει πολλούς ανθρώπους όπως σκηνοθέτη, διευθυντή φωτογραφίας, σεναριογράφο, ηθοποιούς, χειριστές κάμερας, μουσικό, sound designer, ενδυματολόγο, μακιγιέρ κλπ.

Το κόστος του βίντεο εξαρτάται από το concept και το μήκος του.

Ήχος

Οι υπηρεσίες μας επισής περιλαμβάνουν τη δημιουργία και επεξεργασία ήχου/μουσικής.

Από ραδιοφωνικά σποτάκια μέχρι τη δημιουργία soundtrack και original μουσικής

Έντυπος Κατάλογος

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε την δημιουργία των καταλόγων σας και εμείς μπορούμε να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία της κατασκευής του, από τη φωτογράφιση μέχρι την εκτύπωση.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη που θα παρουσιαστεί στην ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Από την επίλυση προβλημάτων μέχρι τη δημιουργία νέων δυνατοτήτων.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας & Κατοχύρωση Domain Ονόματος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την φιλοξενία και την κατοχύρωση ονόματος domain μέσω των δύο κύριων συνεργατών της , το papaki.gr και την pelagus.gr